Kamers

B&B Westeinder heeft twee lichte en ruime kamers die voorzien zijn van 3 heerlijke 1persoons bedden (waarvan er 2 een tweepersoons vormen) Beide kamers hebben aangrenzend een eigen douche en toilet. In beide kamers bevindt zich een koelkastje met  het ontbijt voor de volgende ochtend.

Parkeren kan op het eigen terrein van de B&B vlak naast de ingang. Inchecken tussen 17 en 21 uur. Andere tijden in overleg. Er is ook een key-locker met cijfercode, waardoor er altijd wel een oplossing is. Uitchecken de andere morgen voor 10.30. Dit gaat contactloos, dus heel vroeg is ook mogelijk.

 

Voorzieningen
– Televisie;
– WIFI;
– Koffiezetapparaat;
– Combi-magnetron;

-Waterkoker;

-Kluisje.

 

Middle Room
De middle room bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit twee afzonderlijke vertrekken, living en slaapkamer, die door middel van een halletje aan elkaar verbonden zijn. Tevens zijn via het zelfde halletje de douche en toilet te bereiken.


Penthouse
De Penthouse kamer bevindt zich op de tweede en tevens bovenste verdieping. Met de raampartij op het zuiden heeft u een prachtig uitzicht op de achterliggende weilanden.